Verkocht

Adria Action 391 LH

Informatie

In deze degelijk gebouwde caravan van het merk Adria, kunt u slapen met 2 personen. De caravan is van het bouwjaar 2024. Het panoramadak zorgt, ook als het buiten wat minder licht is, voor voldoende lichtinval Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Adria caravan hagelbestendig. Deze caravan heeft een laadvermogen van 276 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Met de Easydriver mover, waarmee deze caravan is uitgerust, zet u de caravan snel en eenvoudig op zijn plek. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar. U mag met deze caravan, omdat deze een Tempo 100 certificaat heeft, op de Duitse Autobahn 100 kilometer per uur rijden.

In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De keuken, die aan de achterzijde van de caravan is geplaatst, is uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De ingebouwde koelkast (140 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

In de caravan vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Ook is er een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de caravan uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u aan boord kunt douchen.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

De caravan is voorzien van een geluidsysteem en TV + antenneaansluiting. Doordat deze caravan met een hordeur is uitgerust, heeft u in de caravan geen last van insecten. Het weggedrag van de caravan wordt verbeterd door de stabilisatorkoppeling.

De caravan wordt geleverd met een nieuwe Walker voortent (1x opgezet). 

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Adria Action 391 LH kennis te maken.

Natuurlijk is deze caravan met diverse opties uit te breiden. Denk aan de montage van een dakairco voor de warme nachten of een (vol) automatische mover om de caravan te verplaatsen. Al deze opties kunnen door ons verzorgd en gemonteerd worden in onze eigen werkplaats. Ook leveren wij nieuwe voortenten en/of luifels van Dorema, Walker of Isabella. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Wij zijn lid van BOVAG!

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen; BOVAG-leden zijn dan ook betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Wij werken met algemene voorwaarden die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB. Dat, samen met zekerheden als BOVAG Garantie en bemiddeling bij geschillen, maakt dat uw belangen geborgd zijn als u zaken met ons doet. In totaal zijn zo’n 9.000 bedrijven zoals wij lid van BOVAG. Komt u een keer kennismaken? Van harte welkom, de koffie staat klaar!

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs -
Leeggewicht 985 kg
Max. gewicht 1300 kg
Slaapplekken 2
Bouwjaar 2024
Modeljaar 2024
Lengte 431 cm
Breedte 220 cm

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 27900
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby De Luxe 400 SFE

Hobby De Luxe 400 SFE

Verkoopprijs € 24750
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1350 kg
Bekijk deze caravan
Hobby Excellent Edition 495 UL

Hobby Excellent Edition 495 UL

Verkoopprijs € 25500
Bouwjaar 2022
Max. gewicht 1750 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod