Nieuw

Dethleffs Nomad 460 EL

Informatie

Deze comfortabel uitgevoerde Dethleffs Nomad 460 EL is van bouwjaar 2023. In deze caravan beschikt u over 3 slaapplaatsen. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Dethleffs caravan hagelbestendig. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Het keukenblok is centraal in de caravan gemonteerd en is onder anderen uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De praktische apothekerskast biedt een zee aan ruimte voor uw voorraad. De boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud. De ladekast biedt u een fraaie bergplaats voor al uw keukenspulletjes.

In de caravan vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. In het ruime, dwars geplaatste bed kunnen 2 personen slapen. In de 2 aparte bedden in de caravan heeft ieder zijn eigen slaapplek. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als pocketveringsmatrassen. Deze caravan beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.

Wilt u meer informatie over deze Dethleffs Nomad 460 EL? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Natuurlijk is deze caravan met diverse opties uit te breiden. Denk aan de montage van een dakairco voor de warme nachten of een (vol) automatische mover om de caravan te verplaatsen. Al deze opties kunnen door ons verzorgd en gemonteerd worden in onze eigen werkplaats. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Wij zijn lid van BOVAG!

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen; BOVAG-leden zijn dan ook betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Wij werken met algemene voorwaarden die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB. Dat, samen met zekerheden als BOVAG Garantie en bemiddeling bij geschillen, maakt dat uw belangen geborgd zijn als u zaken met ons doet. In totaal zijn zo’n 9.000 bedrijven zoals wij lid van BOVAG. Komt u een keer kennismaken? Van harte welkom, de koffie staat klaar!

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs € 27900
Leeggewicht 1235 kg
Max. gewicht 1700 kg
Slaapplekken 3
Bouwjaar Nieuw!
Modeljaar 2023
Lengte 687 cm
Breedte 230 cm

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 27900
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Verkocht
Hobby De Luxe 495 WFB 1750 kg as!

Hobby De Luxe 495 WFB 1750 kg as!

Verkoopprijs -
Bouwjaar 2022
Max. gewicht 1750 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby De Luxe 400 SFE

Hobby De Luxe 400 SFE

Verkoopprijs € 24750
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1350 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod