Dethleffs Camper 500 QSK

Informatie

Deze comfortabel uitgevoerde Dethleffs Camper 500 QSK is van bouwjaar 2023. In deze caravan beschikt u over 5 (tot 6) slaapplaatsen. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Dethleffs caravan hagelbestendig. U kunt uw fietsen makkelijk op de caravan vervoeren dankzij de fietsdrager. Deze staat nog niet op de foto maar wordt nieuw gemonteerd. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 450 kilo. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Een extra slaapgelegenheid wordt gevormd door de comfortabele, gezellige treinzit. Deze is te gebruiken als ruim 1 persoonsbed of een 2 persoonsbed voor kinderen. De ruime keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Geheel compleet uitgevoerd, met onder meer een 3-pits kooktoestel, gootsteen met kraan en voldoende bergruimte. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast (137 liter) met vriescompartiment heeft een grote inhoud. De keukenbenodigdheden vinden een plekje in de ladekast.

De caravan beschikt over een ruim, tweepersoons bed dat dwars is geplaatst. Ook is dit bed wat hoger geplaatst wat erin resulteert dat u enorm veel pakruimte onder het bed kunt vinden. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als pocketveringsmatrassen. In de badkamer vindt u niet alleen een wastafel, maar ook een ingebouwd cassettetoilet.

De airco en het dakluik zijn een uitkomst tijdens de allerwarmste dagen, zij houden de caravan lekker koel. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht. De airco is nog niet geplaatst en kan eventueel ook achterwege worden gelaten. Dit wordt dan in mindering gebracht op de koopprijs.

U zult in deze caravan, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.

Wilt u meer informatie over deze Dethleffs Camper 500 QSK? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Wij staan graag voor u klaar.

Natuurlijk is deze caravan met diverse opties uit te breiden. Denk aan de montage van een (vol) automatische mover om de caravan te verplaatsen. Al deze opties kunnen door ons verzorgd en gemonteerd worden in onze eigen werkplaats. Ook leveren wij nieuwe voortenten en/of luifels van Dorema of Isabella. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Wij zijn lid van BOVAG!

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen; BOVAG-leden zijn dan ook betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Wij werken met algemene voorwaarden die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB. Dat, samen met zekerheden als BOVAG Garantie en bemiddeling bij geschillen, maakt dat uw belangen geborgd zijn als u zaken met ons doet. In totaal zijn zo’n 9.000 bedrijven zoals wij lid van BOVAG. Komt u een keer kennismaken? Van harte welkom, de koffie staat klaar!

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs € 29500
Leeggewicht 1295 kg
Max. gewicht 1800 kg
Slaapplekken 5
Bouwjaar 2023
Modeljaar 2023
Lengte 590 cm
Breedte 230 cm

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 27900
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby De Luxe 400 SFE

Hobby De Luxe 400 SFE

Verkoopprijs € 24750
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1350 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby Excellent Edition 495 UL

Hobby Excellent Edition 495 UL

Verkoopprijs € 28250
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1750 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod