Knaus Deseo 400 TR mover + airco + dakluifel

Informatie

Er is in deze Knaus Deseo 400 TR, die afkomstig is uit bouwjaar 2020, voldoende ruimte en comfort aanwezig voor een prettige kampeervakantie. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Knaus caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze caravan is gemonteerd. Door het riante laadvermogen van 650 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Dankzij de grote garagedeur kunt u zelfs 2 motoren in de caravan vervoeren. Met de Truma mover, waarmee deze caravan is uitgerust, zet u de caravan snel en eenvoudig op zijn plek.

Een extra slaapgelegenheid wordt gevormd door de comfortabele, gezellige treinzit. De ruime keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Geheel compleet uitgevoerd, met onder meer een 2-pits kooktoestel, gootsteen met kraan en voldoende bergruimte. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. Al uw keukenspullen passen in de handige ladekast.

Middels het bovenbed beschikt de caravan over een extra, plaatsbesparende slaapplek. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems, maar ook traagschuimmatrassen. In de badkamer kunt u zich lekker opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. In de caravan kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Met de televisie, waarmee deze caravan is uitgerust, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete televisieprogrammas kijken. De caravan heeft een hordeur, zodat u in de caravan geen last van muggen en andere insecten heeft. Ideaal is ook de Thule cassetteluifel die u makkelijk in en uit kunt draaien. De caravan is voorzien van een stabilisator voor een rustig en veilig weggedrag.

De caravan is voorzien van een luxe airconditioning van Dometic. In no time heeft u de caravan gekoeld en kunt u ook bij 40 graden buiten lekker binnen afkoelen. 

Wilt u meer informatie over deze Knaus Deseo 400 TR? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Natuurlijk is deze caravan met diverse opties uit te breiden. Ook leveren wij nieuwe voortenten en/of luifels van Dorema, Walker of Isabella. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Wij zijn lid van BOVAG!

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen; BOVAG-leden zijn dan ook betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Wij werken met algemene voorwaarden die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB. Dat, samen met zekerheden als BOVAG Garantie en bemiddeling bij geschillen, maakt dat uw belangen geborgd zijn als u zaken met ons doet. In totaal zijn zo’n 9.000 bedrijven zoals wij lid van BOVAG. Komt u een keer kennismaken? Van harte welkom, de koffie staat klaar!

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs € 29750
Leeggewicht 1288 kg
Max. gewicht 2000 kg
Slaapplekken 4
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Lengte 477 cm
Breedte 230 cm

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 27900
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby De Luxe 400 SFE

Hobby De Luxe 400 SFE

Verkoopprijs € 24750
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1350 kg
Bekijk deze caravan
Hobby Excellent Edition 495 UL

Hobby Excellent Edition 495 UL

Verkoopprijs € 25500
Bouwjaar 2022
Max. gewicht 1750 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod