Dethleffs Aero 470 FSK stapelbed + airco + tent

Informatie

Deze praktisch ingedeelde Dethleffs Aero 470 FSK is van 2022. U heeft met deze caravan alle mogelijkheden om te genieten van uw kampeervakantie. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Dethleffs caravan hagelbestendig. Door het riante laadvermogen van 424 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten, drinken, lezen en borrelen wordt gevormd door de treinzit. Het keukenblok, dat centraal in de caravan is gemonteerd, heeft voldoende bergruimte en is uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast (op hoogte) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering. De keukenbenodigdheden vinden een plekje in de ladekast.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. Uw kinderen zullen hun eigen plekje in het dwars geplaatste, goed toegankelijke stapelbed absoluut waarderen. Dankzij de pocketveringsmatrassen en lattenbodems op de bedden kunt u genieten van een extra comfortabele ligging. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem. De caravan is medio juni 2024 voorzien van een nieuwe dakairco waarmee u deze zowel kunt koelen als verwarmen. 

In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. De caravan is voorzien van een stabilisator. Hierdoor wordt het weggedrag aanzienlijk verbeterd.

Er zit een nieuwe Dorema voortent bijgeleverd. Type Royal 350 de luxe. Deze is slechts 1 x 2 weken gebruikt. 

Wilt u meer informatie over deze Dethleffs Aero 470 FSK? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Natuurlijk is deze caravan met diverse opties uit te breiden. Denk aan de montage van een dakairco voor de warme nachten of een (vol) automatische mover om de caravan te verplaatsen. Al deze opties kunnen door ons verzorgd en gemonteerd worden in onze eigen werkplaats. Ook leveren wij nieuwe voortenten en/of luifels van Dorema of Isabella. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Wij zijn lid van BOVAG!

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen; BOVAG-leden zijn dan ook betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Wij werken met algemene voorwaarden die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB. Dat, samen met zekerheden als BOVAG Garantie en bemiddeling bij geschillen, maakt dat uw belangen geborgd zijn als u zaken met ons doet. In totaal zijn zo’n 9.000 bedrijven zoals wij lid van BOVAG. Komt u een keer kennismaken? Van harte welkom, de koffie staat klaar!

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs € 25950
Leeggewicht 1276 kg
Max. gewicht 1700 kg
Slaapplekken 6
Bouwjaar 2022
Modeljaar 2022
Lengte 566 cm
Breedte 230 cm

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 27900
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby De Luxe 400 SFE

Hobby De Luxe 400 SFE

Verkoopprijs € 24750
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1350 kg
Bekijk deze caravan
Hobby Excellent Edition 495 UL

Hobby Excellent Edition 495 UL

Verkoopprijs € 25500
Bouwjaar 2022
Max. gewicht 1750 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod