Fendt Bianco 390 FH met mover + voortent

Informatie

Deze Fendt Bianco 390 heeft een doordachte indeling waarbij u beschikt over slaapgelegenheid voor 3 personen. De caravan is van bouwjaar 2018. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Deze caravan heeft een laadvermogen van 592 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Op de camping kunt u de caravan dankzij de Truma mover snel op de gewenste plaats zetten. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De eindkeuken biedt u veel bergruimte en is praktisch ingedeeld. Ze is compleet uitgevoerd met onder meer een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad. De ladekast biedt u een fraaie bergplaats voor al uw keukenspulletjes.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als pocketveringsmatrassen. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Dankzij de hordeur heeft u in de caravan geen last van vliegen en muggen. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Wilt u meer informatie over deze Fendt Bianco 390? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Natuurlijk is deze caravan met diverse opties uit te breiden. Al deze opties kunnen door ons verzorgd en gemonteerd worden in onze eigen werkplaats. Ook leveren wij nieuwe voortenten en/of luifels van Dorema, Walker of Isabella. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Wij zijn lid van BOVAG!

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen; BOVAG-leden zijn dan ook betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Wij werken met algemene voorwaarden die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB. Dat, samen met zekerheden als BOVAG Garantie en bemiddeling bij geschillen, maakt dat uw belangen geborgd zijn als u zaken met ons doet. In totaal zijn zo’n 9.000 bedrijven zoals wij lid van BOVAG. Komt u een keer kennismaken? Van harte welkom, de koffie staat klaar!

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs € 20750
Leeggewicht 1108 kg
Max. gewicht 1700 kg
Slaapplekken 3
Bouwjaar 2018
Modeljaar 2018
Lengte 467 cm
Breedte 232 cm

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 27900
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby De Luxe 400 SFE

Hobby De Luxe 400 SFE

Verkoopprijs € 24750
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1350 kg
Bekijk deze caravan
Hobby Excellent Edition 495 UL

Hobby Excellent Edition 495 UL

Verkoopprijs € 25500
Bouwjaar 2022
Max. gewicht 1750 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod