Fendt Saphir 495 SFB

Informatie

Er is in deze Fendt Saphir 495 SFB, die afkomstig is uit bouwjaar 2016, voldoende ruimte en comfort aanwezig voor een prettige kampeervakantie. Deze caravan is vanwege het hefdak lager dan een gewone toercaravan, wat zorgt voor een aanzienlijk lagere luchtweerstand. Deze caravan heeft een laadvermogen van 372 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Doordat deze caravan is voorzien van een Enduro mover kunt u deze eenvoudig op iedere gewenste plek zetten. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

De gezellige en handige rondzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. Het keukenblok is centraal in de caravan gemonteerd en is onder anderen uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. U kunt in deze caravan genieten van een weldadige nachtrust dankzij de lattenbodems en pocketveringsmatrassen op de bedden. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Er is bovendien een doucheruimte in de caravan, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De airconditioning is een uitkomst tijdens warme, zomerse dagen. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. Bij deze caravan hoort ook een gebruikte Isabella voortent. Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Fendt Saphir 495 SFB of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wij zijn lid van BOVAG!

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen; BOVAG-leden zijn dan ook betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Wij werken met algemene voorwaarden die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB. Dat, samen met zekerheden als BOVAG Garantie en bemiddeling bij geschillen, maakt dat uw belangen geborgd zijn als u zaken met ons doet. In totaal zijn zo’n 9.000 bedrijven zoals wij lid van BOVAG. Komt u een keer kennismaken? Van harte welkom, de koffie staat klaar!

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs € 22500
Leeggewicht 1328 kg
Max. gewicht 1700 kg
Slaapplekken 0
Bouwjaar 2016
Modeljaar 2017
Lengte -
Breedte 232 cm

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 27900
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby De Luxe 400 SFE

Hobby De Luxe 400 SFE

Verkoopprijs € 24750
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1350 kg
Bekijk deze caravan
Hobby Excellent Edition 495 UL

Hobby Excellent Edition 495 UL

Verkoopprijs € 25500
Bouwjaar 2022
Max. gewicht 1750 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod