Nieuw

Fendt Apero 495 SG incl. mover + airco

Informatie

Deze praktisch ingedeelde Fendt Apero 495 SG is van 2024 oftewel deze komt vers uit de fabriek gereden. U heeft met deze caravan alle mogelijkheden om te genieten van uw kampeervakantie. Door het zeer riante laadvermogen van 632 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Om de caravan makkelijk en veilig op zijn plaats te zetten, is hij voorzien van een Enduro mover. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen. 

De riante rondzit is ideaal om gezellig aan te eten en te drinken, maar kan ook als extra slaapplaats dienen. De middenkeuken, waar de caravan over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. De boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast (133 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. Echter kunt u deze bedden ook aan elkaar verbinden met een tussenstuk zodat u 1 groot tweepersoonsbed heeft. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als pocketveringsmatrassen. In de comfortabele badkamer van deze caravan vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet.

In een warm klimaat zorgt de A-klasse dakairco voor de nodige verkoeling. Deze kan tevens uw caravan verwarmen door middel van de ingebouwde warmtepomp. Daarnaast is de caravan nog voorzien van een kachel die warme lucht verspreid middels luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.tj

U zult in deze caravan dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. De stabilisatorkoppeling zorgt voor een merkbare verbetering van het weggedrag van deze caravan.

Let op: mover en airco zijn wel in de prijs opgenomen maar nog niet gemonteerd. Indien gewenst kunt u deze achterwege laten of inruilen tegen andere opties. Natuurlijk passen wij de prijs ook aan naar gelang de waarde van de opties. 

Wilt u meer informatie over deze Fendt Apero 495 SG? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Natuurlijk is deze caravan met diverse opties uit te breiden. Al deze opties kunnen door ons verzorgd en gemonteerd worden in onze eigen werkplaats. Ook leveren wij nieuwe voortenten en/of luifels van Dorema, Walker of Isabella. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Wij zijn lid van BOVAG!

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen; BOVAG-leden zijn dan ook betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Wij werken met algemene voorwaarden die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB. Dat, samen met zekerheden als BOVAG Garantie en bemiddeling bij geschillen, maakt dat uw belangen geborgd zijn als u zaken met ons doet. In totaal zijn zo’n 9.000 bedrijven zoals wij lid van BOVAG. Komt u een keer kennismaken? Van harte welkom, de koffie staat klaar!

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs € 31950
Leeggewicht 1320 kg
Max. gewicht 2000 kg
Slaapplekken 4
Bouwjaar Nieuw!
Modeljaar 2024
Lengte 722 cm
Breedte 232 cm

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 27900
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby De Luxe 400 SFE

Hobby De Luxe 400 SFE

Verkoopprijs € 24750
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1350 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby Excellent Edition 495 UL

Hobby Excellent Edition 495 UL

Verkoopprijs € 28250
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1750 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod