Knaus Sudwind 60 Years 500 PF

Informatie

Wow.. Wat een prachtige en complete caravan is dit zeg. Echt een pareltje die je maar zelden ziet. Deze caravan van het merk Knaus uit 2023 biedt u een praktische inrichting waarbij u de beschikking heeft over 3 slaapplaatsen. Door het gebruik van GFK heeft deze Knaus caravan een hagelbestendig dak. De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 510 kilo. Om de caravan makkelijk en veilig op zijn plaats te zetten, is hij voorzien van een Enduro volautomatische mover. Deze mover wordt nieuw geplaatst onder de caravan. Eventueel mag deze ook ingeruild worden voor andere opties of achterwege gelaten worden. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De caravan beschikt over een treinzit. Handig als extra slaapplaats en om samen te eten en te drinken. De keuken is aan de voorzijde van de caravan geplaatst en is onder anderen voorzien van een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast (142 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. Dankzij de pocketveringsmatrassen en schotelveren op de bedden kunt u genieten van een extra comfortabele ligging. In de badkamer vindt u niet alleen een wastafel, maar ook een ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht. 

Omdat deze caravan is voorzien van een televisie, hoeft u uw favoriete televisieprogramma′s ook tijdens uw vakantie niet te missen. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de caravan uitgerust met een vaste schotelantenne op het dak. De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. Door de stabilisatorkoppeling ligt deze caravan rustig en stabiel achter de auto.  

Bent u geïnteresseerd in deze Knaus Sudwind 60 Years 500 PF? Wij ontvangen u van harte op ons showterrein.

Natuurlijk is deze caravan met diverse opties uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan de montage van een dakairco voor de warme nachten. Deze opties kunnen door ons verzorgd en gemonteerd worden in onze eigen werkplaats. Ook leveren wij nieuwe voortenten en/of luifels van Dorema, Walker of Isabella. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Wij zijn lid van BOVAG!

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen; BOVAG-leden zijn dan ook betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Wij werken met algemene voorwaarden die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB. Dat, samen met zekerheden als BOVAG Garantie en bemiddeling bij geschillen, maakt dat uw belangen geborgd zijn als u zaken met ons doet. In totaal zijn zo’n 9.000 bedrijven zoals wij lid van BOVAG. Komt u een keer kennismaken? Van harte welkom, de koffie staat klaar!

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs € 29950
Leeggewicht 1260 kg
Max. gewicht 1800 kg
Slaapplekken 3
Bouwjaar 2023
Modeljaar 2023
Lengte 528 cm
Breedte 232 cm

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 27900
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby De Luxe 400 SFE

Hobby De Luxe 400 SFE

Verkoopprijs € 24750
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1350 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby Excellent Edition 495 UL

Hobby Excellent Edition 495 UL

Verkoopprijs € 28250
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1750 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod