Hobby Excellent 495 UFE met verzwaarde as + mover

Informatie

U heeft in deze comfortabel ingedeelde Hobby Excellent 495 UFE, die is gebouwd in 2023, de beschikking over genoeg slaap- en zitgelegenheid. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 560 kilo. U kunt de caravan snel en eenvoudig op de gewenste plek zetten met de Truma mover. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen. Dankzij het Tempo 100 certificaat is het met deze caravan toegestaan om 100 kilometer per uur te rijden op de Duitse Autobahn.

De riante rondzit is ideaal om gezellig aan te eten en te drinken, maar kan ook als extra slaapplaats dienen. De keuken is in het midden van de caravan gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud. De keukenbenodigdheden vinden een plekje in de ladekast.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. U kunt in deze caravan genieten van een weldadige nachtrust dankzij de lattenbodems en pocketveringsmatrassen op de bedden. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de caravan, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. Ideaal is ook de Thüle cassetteluifel die u makkelijk in en uit kunt draaien Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Hobby Excellent 495 UFE kennis te maken.

Natuurlijk is deze caravan met diverse opties uit te breiden. Denk aan de montage van een dakairco voor de warme nachten of andere mogelijkheden. Al deze opties kunnen door ons verzorgd en gemonteerd worden in onze eigen werkplaats. Ook leveren wij nieuwe voortenten en/of luifels van Dorema of Isabella en Walker.

Wij zijn lid van BOVAG!

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen; BOVAG-leden zijn dan ook betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Wij werken met algemene voorwaarden die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB. Dat, samen met zekerheden als BOVAG Garantie en bemiddeling bij geschillen, maakt dat uw belangen geborgd zijn als u zaken met ons doet. In totaal zijn zo’n 9.000 bedrijven zoals wij lid van BOVAG. Komt u een keer kennismaken? Van harte welkom, de koffie staat klaar!

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs € 26950
Leeggewicht 1210 kg
Max. gewicht 1800 kg
Slaapplekken 4
Bouwjaar 2023
Modeljaar 2023
Lengte 558 cm
Breedte 230 cm

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 27900
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby De Luxe 400 SFE

Hobby De Luxe 400 SFE

Verkoopprijs € 24750
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1350 kg
Bekijk deze caravan
Hobby Excellent Edition 495 UL

Hobby Excellent Edition 495 UL

Verkoopprijs € 25500
Bouwjaar 2022
Max. gewicht 1750 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod