LMC Style 400 F +mover+luifel+drager

Informatie

Deze LMC Style 400 F van bouwjaar 2021 heeft een handige inrichting om het kamperen nog aangenamer te maken. De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 665 kilo. Het maximale gewicht voor deze caravan is 1700 kg. Op kenteken staat deze nu geregistreerd als 1500 kg maar dit kan eenvoudig veranderd worden bij het RDW. Met de Enduro mover, waarmee deze caravan is uitgerust, zet u de caravan snel en eenvoudig op zijn plek. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De treinzit vormt niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar is ook een extra slaapgelegenheid. Het geheel voorin de caravan geplaatste keukenblok biedt u voldoende werk en opbergruimte, en beschikt uiteraard over een spoelbak met kraan en een 3-pits kooktoestel. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren. De ladekast biedt u een fraaie bergplaats voor al uw keukenspulletjes.

Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als pocketveringsmatrassen. Deze caravan beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. Ook is de caravan uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u aan boord kunt douchen.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

U zult in deze caravan dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, heeft deze een rustiger weggedrag.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze LMC Style 400 F kennis te maken.

Natuurlijk is deze caravan met diverse opties uit te breiden. Denk aan de montage van een dakairco voor de warme nachten of één van de vele andere mogelijkheden. Al deze opties kunnen door ons verzorgd en gemonteerd worden in onze eigen werkplaats. Ook leveren wij nieuwe voortenten en/of luifels van Dorema of Isabella. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Wij zijn lid van BOVAG!

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen; BOVAG-leden zijn dan ook betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Wij werken met algemene voorwaarden die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB. Dat, samen met zekerheden als BOVAG Garantie en bemiddeling bij geschillen, maakt dat uw belangen geborgd zijn als u zaken met ons doet. In totaal zijn zo’n 9.000 bedrijven zoals wij lid van BOVAG. Komt u een keer kennismaken? Van harte welkom, de koffie staat klaar!

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs € 18900
Leeggewicht 998 kg
Max. gewicht 1700 kg
Slaapplekken 2
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Lengte 462 cm
Breedte 233 cm

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 27900
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby De Luxe 400 SFE

Hobby De Luxe 400 SFE

Verkoopprijs € 24750
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1350 kg
Bekijk deze caravan
Hobby Excellent Edition 495 UL

Hobby Excellent Edition 495 UL

Verkoopprijs € 25500
Bouwjaar 2022
Max. gewicht 1750 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod