T@B 320RS + Isabella luifel

Informatie

Deze comfortabel uitgevoerde caravan van het merk T@B is van bouwjaar 2020. In deze caravan beschikt u over 2 ruime slaapplaatsen. U heeft in de meeste gevallen genoeg aan rijbewijs B, door het lichte gewicht kan hij door de meeste autos worden getrokken. De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten, drinken, lezen en borrelen wordt gevormd door de treinzit. In de voorzijde van de caravan is de keuken geplaatst. Compleet en functioneel uitgevoerd, met diverse opbergmogelijkheden en spoelbak met kraan, alsmede een 2-pits kooktoestel. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

In de caravan vindt u onder meer een tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Deze toercaravan is voorzien van een nieuwe Isabella luifel.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Natuurlijk is deze caravan met diverse opties uit te breiden.  Al deze opties kunnen door ons verzorgd en gemonteerd worden in onze eigen werkplaats. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Wij zijn lid van BOVAG!

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen; BOVAG-leden zijn dan ook betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Wij werken met algemene voorwaarden die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB. Dat, samen met zekerheden als BOVAG Garantie en bemiddeling bij geschillen, maakt dat uw belangen geborgd zijn als u zaken met ons doet. In totaal zijn zo’n 9.000 bedrijven zoals wij lid van BOVAG. Komt u een keer kennismaken? Van harte welkom, de koffie staat klaar!

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs € 16500
Leeggewicht 620 kg
Max. gewicht 850 kg
Slaapplekken 2
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Lengte 340 cm
Breedte 201 cm

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 27900
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby De Luxe 400 SFE

Hobby De Luxe 400 SFE

Verkoopprijs € 24750
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1350 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby Excellent Edition 495 UL

Hobby Excellent Edition 495 UL

Verkoopprijs € 28250
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1750 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod