Nieuw

Hobby De Luxe 400 SFE

Informatie

U heeft in deze comfortabel ingedeelde Hobby De Luxe 400 SFE de beschikking over genoeg slaap- en zitgelegenheid. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 250 kilo. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

De caravan beschikt over een treinzit. Handig als extra slaapplaats en om samen te eten en te drinken. De keuken, die aan de achterzijde van de caravan is geplaatst, is uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een hoge koelkast met vriescompartiment ingebouwd. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als pocketveringsmatrassen. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. 

Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

Dankzij de hordeur heeft u in de caravan geen last van vliegen en muggen. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Hobby De Luxe 400 SFE kennis te maken.

Natuurlijk is deze caravan met diverse opties uit te breiden. Denk aan de montage van een dakairco voor de warme nachten of een (vol) automatische mover om de caravan te verplaatsen. Al deze opties kunnen door ons verzorgd en gemonteerd worden in onze eigen werkplaats. Ook leveren wij nieuwe voortenten en/of luifels van Dorema of Isabella. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Wij zijn lid van BOVAG!

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen; BOVAG-leden zijn dan ook betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Wij werken met algemene voorwaarden die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB. Dat, samen met zekerheden als BOVAG Garantie en bemiddeling bij geschillen, maakt dat uw belangen geborgd zijn als u zaken met ons doet. In totaal zijn zo’n 9.000 bedrijven zoals wij lid van BOVAG. Komt u een keer kennismaken? Van harte welkom, de koffie staat klaar!

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs € 24750
Leeggewicht -
Max. gewicht 1350 kg
Slaapplekken 3
Bouwjaar Nieuw!
Modeljaar 2023
Lengte 479 cm
Breedte 230 cm

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 27900
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Verkocht
Hobby De Luxe 495 WFB 1750 kg as!

Hobby De Luxe 495 WFB 1750 kg as!

Verkoopprijs -
Bouwjaar 2022
Max. gewicht 1750 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby De Luxe 400 SFE

Hobby De Luxe 400 SFE

Verkoopprijs € 24750
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1350 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod