Sprite Basecamp 4 zeer compleet! bwjr 2021

Informatie

Deze Sprite Basecamp 4 uit 2021 biedt u een praktische inrichting, daardoor heeft u de beschikking over voldoende zit- en slaapgelegenheid. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze caravan aanwezig. Door het riante laadvermogen van 230 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Aan de Tempo 100 sticker van deze caravan kunt u zien dat u hiermee op de Duitse Autobahn 100 kilometer per uur mag rijden.

In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De kleine zit, waar de caravan ook over beschikt, biedt een heerlijke plaats om even rustig te spelen, te internetten of te drinken. De keuken van deze caravan van Sprite is luxe uitgevoerd, u treft er onder meer een oven, waarmee u uw dagelijkse verse broodjes kunt afbakken. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

In de caravan vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Kinderen zullen zich direct op hun gemak voelen in het goed bereikbare, langs geplaatste stapelbed. U kunt in deze caravan genieten van een weldadige nachtrust dankzij de lattenbodems en pocketveringsmatrassen op de bedden. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. In de caravan kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Met de ingebouwde audio-installatie kunt u in de caravan naar uw favoriete muziek luisteren. Daarnaast biedt de televisie ook nog eens talloze tv programma's. Door de ingebouwde hordeur van deze caravan heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, heeft deze een rustiger weggedrag. De aanwezigheid van zonnepanelen, omvormer en accu maakt deze caravan minder afhankelijk van het elektriciteitsnet.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Sprite Basecamp 4 of bezoek onze showroom (op afspraak). Wij staan u graag te woord.

Natuurlijk is deze caravan met diverse opties uit te breiden. Denk aan de montage van een dakairco voor de warme nachten of een (vol) automatische mover om de caravan te verplaatsen. Al deze opties kunnen door ons verzorgd en gemonteerd worden in onze eigen werkplaats. Ook leveren wij nieuwe voortenten en/of luifels van Dorema, Walker of Isabella. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Wij zijn lid van BOVAG!

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen; BOVAG-leden zijn dan ook betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Wij werken met algemene voorwaarden die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB. Dat, samen met zekerheden als BOVAG Garantie en bemiddeling bij geschillen, maakt dat uw belangen geborgd zijn als u zaken met ons doet. In totaal zijn zo’n 9.000 bedrijven zoals wij lid van BOVAG. Komt u een keer kennismaken? Van harte welkom, de koffie staat klaar!

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs € 20500
Leeggewicht 1090 kg
Max. gewicht 1450 kg
Slaapplekken 4
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Lengte 390 cm
Breedte 228 cm

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 27900
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby De Luxe 400 SFE

Hobby De Luxe 400 SFE

Verkoopprijs € 24750
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1350 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby Excellent Edition 495 UL

Hobby Excellent Edition 495 UL

Verkoopprijs € 28250
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1750 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod