Nieuw

Fendt Apero 515 SG incl. airco + fietsdrager

Informatie

Deze degelijk gebouwde caravan van het merk Fendt is van bouwjaar 2024. In deze caravan beschikt u over slaapgelegenheid voor 4 personen. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze caravan is gemonteerd. Door het riante laadvermogen van 630 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De ruime rondzit, waar deze caravan over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. Het keukenblok, dat centraal in de caravan is gemonteerd, heeft voldoende bergruimte en is uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast (133 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering. De ladekast biedt u een fraaie bergplaats voor al uw keukenspulletjes.

De twee aparte bedden waarover de caravan beschikt, bieden een gemakkelijke instap. Dankzij de pocketveringsmatrassen en lattenbodems op de bedden kunt u genieten van een extra comfortabele ligging. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer, waar tevens een cassettetoilet ingebouwd.

Ook als het buiten heel warm is, blijft de caravan binnen lekker koel door de airconditioning en het grote dakluik. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming. De airconditioning kan bij de koudere dagen tevens dienen als verwarming. 

In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. De caravan is voorzien van een stabilisator. Hierdoor wordt het weggedrag aanzienlijk verbeterd.

Let op: de airconditioning + fietsendrager worden nog gemonteerd voor aflevering. Deze ziet u dus nog niet op de foto staan. Eventueel kunnen deze ook ingewisseld worden voor andere opties zoals bijvoorbeeld een mover etc. 

Past deze Fendt Apero 515 SG helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Natuurlijk is deze caravan met diverse opties uit te breiden.  Deze opties kunnen door ons verzorgd en gemonteerd worden in onze eigen werkplaats. Ook leveren wij nieuwe voortenten en/of luifels van Dorema, Walker of Isabella. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Wij zijn lid van BOVAG!

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen; BOVAG-leden zijn dan ook betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Wij werken met algemene voorwaarden die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB. Dat, samen met zekerheden als BOVAG Garantie en bemiddeling bij geschillen, maakt dat uw belangen geborgd zijn als u zaken met ons doet. In totaal zijn zo’n 9.000 bedrijven zoals wij lid van BOVAG. Komt u een keer kennismaken? Van harte welkom, de koffie staat klaar!

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs € 30450
Leeggewicht 1347 kg
Max. gewicht 2000 kg
Slaapplekken 4
Bouwjaar Nieuw!
Modeljaar 2024
Lengte 637 cm
Breedte 232 cm

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 27900
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby De Luxe 400 SFE

Hobby De Luxe 400 SFE

Verkoopprijs € 24750
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1350 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby Excellent Edition 495 UL

Hobby Excellent Edition 495 UL

Verkoopprijs € 28250
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1750 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod