Eriba Feeling 425 met mover + dakluifel

Informatie

Deze Eriba Feeling 425 heeft een doordachte indeling waarbij u beschikt over slaapgelegenheid voor 4 personen. De caravan is van bouwjaar 2020. De caravan beschikt over een Thüle dakluifel en een hefdak. Hierdoor is deze ideaal om mee rond te trekken. U kunt uw fietsen makkelijk op de caravan vervoeren dankzij de fietsdrager. U kunt de caravan snel en eenvoudig op de gewenste plek zetten met de Al-Ko mover. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik. Dankzij het Tempo 100 certificaat is het met deze caravan toegestaan om 100 kilometer per uur te rijden op de Duitse Autobahn.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten, drinken, lezen en borrelen wordt gevormd door de treinzit. Centraal in de caravan bevindt zich de praktisch ingedeelde en ruime middenkeuken, welke geheel compleet is uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. Om al uw etenswaren op te bergen is er een koelkast ingebouwd.

Het dwars geplaatste bed biedt voldoende ruimte voor 2 personen. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook pocketveringsmatrassen. In de comfortabele badkamer van deze caravan vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie kunt u in de caravan ook heerlijk naar muziek luisteren. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze caravan, dankzij de hordeur, geen last. De stabilisatorkoppeling zorgt voor een merkbare verbetering van het weggedrag van deze caravan.

Wilt u meer informatie over deze Eriba Feeling 425? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Wij staan staan graag voor u klaar.

Natuurlijk is deze caravan met diverse opties uit te breiden. Al deze opties kunnen door ons verzorgd en gemonteerd worden in onze eigen werkplaats. Ook leveren wij nieuwe voortenten en/of luifels van Dorema, Walker of Isabella. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Wij zijn lid van BOVAG!

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen; BOVAG-leden zijn dan ook betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Wij werken met algemene voorwaarden die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB. Dat, samen met zekerheden als BOVAG Garantie en bemiddeling bij geschillen, maakt dat uw belangen geborgd zijn als u zaken met ons doet. In totaal zijn zo’n 9.000 bedrijven zoals wij lid van BOVAG. Komt u een keer kennismaken? Van harte welkom, de koffie staat klaar!

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs € 24475
Leeggewicht 960 kg
Max. gewicht 1500 kg
Slaapplekken 4
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Lengte -
Breedte 217 cm

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 27900
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby De Luxe 400 SFE

Hobby De Luxe 400 SFE

Verkoopprijs € 24750
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1350 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby Excellent Edition 495 UL

Hobby Excellent Edition 495 UL

Verkoopprijs € 28250
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1750 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod