Adria Action 391 LH zeer compleet!

Informatie

Deze praktisch ingedeelde Adria Action 391 LH is van 2021. U heeft in deze caravan de beschikking over totaal 2 slaapplaatsen. Het laadvermogen bedraagt 287 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik. Met deze caravan mag u 100 kilometer per uur rijden op de Duitse Autobahn, hij wordt namelijk met een Tempo 100 sticker geleverd.

In de praktische rondzit waarmee de caravan is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. Achterin de caravan bevindt zich de keuken, die uiteraard is voorzien van een kraan, gootsteen en een 3-pits kooktoestel. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden. De verwarming wordt verzorgde door een Truma combi boiler/verwarming.

In de caravan vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich lekker op kunt frissen. Er is bovendien een doucheruimte in de caravan, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Doordat deze caravan met een hordeur is uitgerust, heeft u in de caravan geen last van insecten. De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Adria Action 391 LH of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Natuurlijk is deze caravan met diverse opties uit te breiden. Denk aan de montage van een dakairco voor de warme nachten of een (vol) automatische mover om de caravan te verplaatsen. Al deze opties kunnen door ons verzorgd en gemonteerd worden in onze eigen werkplaats. Ook leveren wij nieuwe voortenten en/of luifels van Dorema of Isabella. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Wij zijn lid van BOVAG!

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen; BOVAG-leden zijn dan ook betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Wij werken met algemene voorwaarden die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB. Dat, samen met zekerheden als BOVAG Garantie en bemiddeling bij geschillen, maakt dat uw belangen geborgd zijn als u zaken met ons doet. In totaal zijn zo’n 9.000 bedrijven zoals wij lid van BOVAG. Komt u een keer kennismaken? Van harte welkom, de koffie staat klaar!

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs € 20950
Leeggewicht 993 kg
Max. gewicht 1300 kg
Slaapplekken 2
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Lengte 431 cm
Breedte 220 cm

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 27900
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby De Luxe 400 SFE

Hobby De Luxe 400 SFE

Verkoopprijs € 24750
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1350 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby Excellent Edition 495 UL

Hobby Excellent Edition 495 UL

Verkoopprijs € 28250
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1750 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod