Verkocht

T@B Basic 320

Informatie

Deze T@B Basic 320 van bouwjaar 2021, heeft een handige inrichting waardoor u kunt beschikken over slaapgelegenheid voor 2 personen. Door het riante laadvermogen (door het verzwaarde chassis) van 335 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Met deze caravan mag u 100 kilometer per uur rijden op de Duitse Autobahn, hij wordt namelijk met een Tempo 100 sticker geleverd.

De ruime rondzit, waar deze caravan over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. De keuken, die bij deze caravan geheel voorin is gemonteerd, is functioneel en ruim ingericht en uitgevoerd met 2-pits kooktoestel, kraan en gootsteen. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Het in de lengte van de caravan geplaatste bed biedt voldoende ruimte voor 2 personen.

De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan. Er is ook een luifel bijgeleverd.

Wilt u meer informatie over deze T@B Basic 320? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Natuurlijk is deze caravan met diverse opties uit te breiden. Denk aan de montage van een dakairco voor de warme nachten of een (vol) automatische mover om de caravan te verplaatsen. Al deze opties kunnen door ons verzorgd en gemonteerd worden in onze eigen werkplaats. Ook leveren wij nieuwe voortenten en/of luifels van Dorema of Isabella. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Wij zijn lid van BOVAG!

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen; BOVAG-leden zijn dan ook betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Wij werken met algemene voorwaarden die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB. Dat, samen met zekerheden als BOVAG Garantie en bemiddeling bij geschillen, maakt dat uw belangen geborgd zijn als u zaken met ons doet. In totaal zijn zo’n 9.000 bedrijven zoals wij lid van BOVAG. Komt u een keer kennismaken? Van harte welkom, de koffie staat klaar!

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs -
Leeggewicht 620 kg
Max. gewicht 1000 kg
Slaapplekken 2
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Lengte 340 cm
Breedte 201 cm

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 27900
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby De Luxe 400 SFE

Hobby De Luxe 400 SFE

Verkoopprijs € 24750
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1350 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Hobby Excellent Edition 495 UL

Hobby Excellent Edition 495 UL

Verkoopprijs € 28250
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1750 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod