Beyerland Sprinter Lite 390 FB

Informatie

Deze Beyerland Sprinter Lite 390 FB uit 2005 is een prachtige caravan en biedt u genoeg zit- en slaapgelegenheid alsook de nodige bergruimte. De caravan verkeert in absolute nieuwstaat. Als u binnenstapt ziet u dat hier zeer zuinig mee omgegaan is. De algehele staat van de caravan in combinatie met zijn bouwjaar zie je niet vaak! Met recht een plaatje te noemen! Daarnaast is het een lichtgewicht caravan waardoor vele auto's deze mee mogen nemen. Als enige minpuntje is de toegangsdeur te noemen die enigszins bobbelig is (optisch). Verder geen bijzonderheid mee. 

Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 450 kilo. Eventueel kan het gewicht op het kentekenbewijs, indien gewenst, verlaagd worden. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Een extra slaapgelegenheid wordt gevormd door de comfortabele, gezellige treinzit. Tegen de achterwand van de caravan bevindt zich de eindkeuken. Deze is functioneel uitgevoerd en heeft diverse opbergmogelijkheden, een spoelbak met kraan alsmede een 3-pits kooktoestel. De boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Het in de lengte van de caravan geplaatste Franse bed biedt voldoende ruimte voor 2 personen. Dankzij de pocketveringsmatrassen en lattenbodems op de bedden kunt u genieten van een extra comfortabele ligging. In de comfortabele badkamer van deze caravan vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet.

Als het wat kouder wordt, kunt u van de ingebouwde verwarming gebruik maken.

De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag. De caravan heeft een recente onderhoudsbeurt en nieuwe banden gekregen.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Beyerland Sprinter Lite 390 FB kennis te maken.

Natuurlijk is deze caravan met diverse opties uit te breiden. Denk aan de montage van een dakairco voor de warme nachten of een (vol) automatische mover om de caravan te verplaatsen. Al deze opties kunnen door ons verzorgd en gemonteerd worden in onze eigen werkplaats. Ook leveren wij nieuwe voortenten en/of luifels van Dorema of Isabella. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs € 6950
Leeggewicht 850 kg
Max. gewicht 1300 kg
Slaapplekken 3
Bouwjaar 2005
Modeljaar 2005
Lengte -
Breedte 230 cm

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Hobby De Luxe 455 UF fabrieksnieuw 2023

Hobby De Luxe 455 UF fabrieksnieuw 2023

Verkoopprijs € 25500
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1500 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 29250
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Hobby De Luxe 440 SF incl. mover en dakluifel

Hobby De Luxe 440 SF incl. mover en dakluifel

Verkoopprijs € 21500
Bouwjaar 2020
Max. gewicht 1500 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod