Verkocht

Dethleffs Camper 500 QSK met stapelbed

Informatie

Deze Dethleffs Camper 500 QSK uit 2022 biedt u een praktische inrichting, daardoor heeft u de beschikking over voldoende zit- en slaapgelegenheid. Tot wel 6 personen! U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Dethleffs caravan geen zorgen te maken over hagelschade.

De caravan beschikt over een treinzit. Handig als extra slaapplaats en om samen te eten en te drinken. Het keukenblok, dat centraal in de caravan is gemonteerd, heeft voldoende bergruimte en is uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De apothekerskast biedt u een fraaie opbergruimte voor al uw voorraad. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast (142 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad. De ladekast biedt u een fraaie bergplaats voor al uw keukenspulletjes.

In de caravan vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Het royale tweepersoons bed is dwars in de caravan geplaatst. Dankzij de pocketveringsmatrassen en lattenbodems op de bedden kunt u genieten van een extra comfortabele ligging. Deze caravan beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. Douchen in de caravan is ook mogelijk, er is een doucheruimte aanwezig.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Bent u geïnteresseerd in deze Dethleffs Camper 500 QSK? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Natuurlijk is deze caravan met diverse opties uit te breiden. Denk aan de montage van een dakairco voor de warme nachten of een (vol) automatische mover om de caravan te verplaatsen. Al deze opties kunnen door ons verzorgd en gemonteerd worden in onze eigen werkplaats. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs -
Leeggewicht 1250 kg
Max. gewicht 1800 kg
Slaapplekken 6
Bouwjaar 2022
Modeljaar 2022
Lengte 590 cm
Breedte 230 cm

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Hobby De Luxe 455 UF fabrieksnieuw 2023

Hobby De Luxe 455 UF fabrieksnieuw 2023

Verkoopprijs € 25500
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1500 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 29250
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Hobby De Luxe 440 SF incl. mover en dakluifel

Hobby De Luxe 440 SF incl. mover en dakluifel

Verkoopprijs € 21500
Bouwjaar 2020
Max. gewicht 1500 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod