Nieuw

Dethleffs Camper 460 EL

Informatie

U heeft in deze comfortabele Dethleffs Camper 460 EL, van bouwjaar 2022, 4 slaapplaatsen tot uw beschikking. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Dethleffs caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar. Aan de Tempo 100 sticker van deze caravan kunt u zien dat u hiermee op de Duitse Autobahn 100 kilometer per uur mag rijden.

De caravan beschikt over een treinzit. Handig als extra slaapplaats en om samen te eten en te drinken. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Er is voldoende bergruimte, uiteraard zijn er ook een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan aanwezig. De boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Het in de lengte van de caravan geplaatste bed biedt voldoende ruimte voor 2 personen. In het ruime, dwars geplaatste bed kunnen 2 personen slapen. De twee aparte bedden waarover de caravan beschikt, bieden een gemakkelijke instap. Dankzij de pocketveringsmatrassen en lattenbodems op de bedden kunt u genieten van een extra comfortabele ligging. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Ook is er een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de caravan, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

Door de ingebouwde hordeur van deze caravan heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, heeft deze een rustiger weggedrag.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Dethleffs Camper 460 EL kennis te maken.

U kunt diverse opties toevoegen aan deze caravan. Wat dacht u van een dakairco voor de warme zomerse nachten of bijvoorbeeld een dakluifel of volautomatische mover. Heeft u andere wensen dan bespreken wij deze graag met u. Wij kunnen (bijna) alles leveren en veelal uit voorraad. Ook monteren wij alles in onze eigen werkplaats.

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs € 28500
Leeggewicht 1235 kg
Max. gewicht 1700 kg
Slaapplekken 4
Bouwjaar Nieuw!
Modeljaar 2022
Lengte 687 cm
Breedte 232 cm

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Hobby De Luxe 455 UF fabrieksnieuw 2023

Hobby De Luxe 455 UF fabrieksnieuw 2023

Verkoopprijs € 25500
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1500 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 29250
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Hobby De Luxe 440 SF incl. mover en dakluifel

Hobby De Luxe 440 SF incl. mover en dakluifel

Verkoopprijs € 21500
Bouwjaar 2020
Max. gewicht 1500 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod