Dethleffs Camper 470 FR

Informatie

U heeft in deze comfortabel ingedeelde Dethleffs Camper 470 FR, die is gebouwd in 2020, de beschikking over genoeg slaap- en zitgelegenheid. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Dethleffs caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Op de camping kunt u de caravan dankzij de Truma mover snel op de gewenste plaats zetten. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen. Met deze caravan mag u 100 kilometer per uur rijden op de Duitse Autobahn, hij wordt namelijk met een Tempo 100 sticker geleverd.

De riante rondzit is ideaal om gezellig aan te eten en te drinken, maar kan ook als extra slaapplaats dienen. Het keukenblok, dat centraal in de caravan is gemonteerd, heeft voldoende bergruimte en is uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Voor het opbergen van uw voorraad is er een apothekerskast aanwezig. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud. De keukenbenodigdheden vinden een plekje in de ladekast.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. De caravan beschikt over een ruim, tweepersoons bed dat dwars is geplaatst. Aan slaapcomfort zal het u in deze caravan, die is voorzien van lattenbodems en pocketveringsmatrassen, niet ontbreken. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Ook is de caravan uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u aan boord kunt douchen.

Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. De caravan is voorzien van een stabilisator. Hierdoor wordt het weggedrag aanzienlijk verbeterd.

Bent u geïnteresseerd in deze Dethleffs Camper 470 FR? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

U kunt diverse opties toevoegen aan deze caravan. Wat dacht u van een dakairco voor de warme zomerse nachten of bijvoorbeeld een dakluifel. Heeft u andere wensen dan bespreken wij deze graag met u. Wij kunnen (bijna) alles leveren en veelal uit voorraad. Ook monteren wij alles in onze eigen werkplaats.

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs € 23800
Leeggewicht -
Max. gewicht 1800 kg
Slaapplekken 4
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Lengte 570 cm
Breedte 230 cm

Bekijk ons aanbod

Hobby De Luxe 490 KMF

Hobby De Luxe 490 KMF

Verkoopprijs € 25750
Bouwjaar 2020
Max. gewicht 1750 kg
Bekijk deze caravan
Hobby De Luxe 460 UL

Hobby De Luxe 460 UL

Verkoopprijs € 26500
Bouwjaar 2023
Max. gewicht 1500 kg
Bekijk deze caravan
Dethleffs Camper 470 FR

Dethleffs Camper 470 FR

Verkoopprijs € 24950
Bouwjaar 2019
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod