Hobby De Luxe 540 KMFE + mover + luifel

Informatie

Deze praktisch ingedeelde Hobby De Luxe 540 KMFE is van 2022 en is in complete nieuwstaat! U heeft met deze caravan alle mogelijkheden om te genieten van uw kampeervakantie. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 338 kilo. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

De treinzit vormt niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar is ook een extra slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Er is voldoende bergruimte, uiteraard zijn er ook een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan aanwezig. De boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. Dankzij de pocketveringsmatrassen en lattenbodems op de bedden kunt u genieten van een extra comfortabele ligging. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich lekker op kunt frissen. Er is bovendien een doucheruimte in de caravan, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via een ringverwarming.

Dankzij de hordeur heeft u in de caravan geen last van vliegen en muggen. De caravan heeft dankzij de stabilisator, waarmee deze caravan is uitgerust, een betere wegligging.

De caravan is in juni 2023 voorzien van een volautomatische Enduro mover met lithium accu. Daarnaast wordt de caravan geleverd met een Dorema Mondial luifeltent. 

Past deze Hobby De Luxe 540 KMFE helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Natuurlijk is deze caravan met diverse opties uit te breiden. Bijvoorbeeld een dakairco om de warme nachten te kunnen verslaan. Al deze opties kunnen door ons verzorgd en gemonteerd worden in onze eigen werkplaats. Tevens zijn wij leverancier van Dorema en Isabella voortenten en luifels. Vraag naar de vele mogelijkheden!

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs € 31450
Leeggewicht 1387 kg
Max. gewicht 1750 kg
Slaapplekken 6
Bouwjaar 2022
Modeljaar 2022
Lengte 625 cm
Breedte -

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Hobby De Luxe 455 UF fabrieksnieuw 2023

Hobby De Luxe 455 UF fabrieksnieuw 2023

Verkoopprijs € 25500
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1500 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 29250
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Hobby De Luxe 440 SF incl. mover en dakluifel

Hobby De Luxe 440 SF incl. mover en dakluifel

Verkoopprijs € 21500
Bouwjaar 2020
Max. gewicht 1500 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod