Nieuw

Hobby De Luxe 460 UFE NIEUW

Informatie

Deze praktisch ingedeelde Hobby De Luxe 460 UFE is van 2023. U heeft in deze caravan de beschikking over totaal 4 slaapplaatsen. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De caravan heeft een gezellige rondzit die u eenvoudig kunt ombouwen tot comfortabele slaapplaats. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden. In de caravan ligt een heerlijk zacht hoogpolig tapijt die ook eenvoudig verwijderd kan worden.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. U kunt in deze caravan genieten van een weldadige nachtrust dankzij de lattenbodems en pocketveringsmatrassen op de bedden. In de badkamer kunt u zich lekker opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd.

Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via een ringverwarming.

Van vliegen en andere insecten heeft u in deze caravan, dankzij de hordeur, geen last. De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag.

Natuurlijk kunt u de caravan laten voorzien van extra opties zoals een dakairco, luifel, fietsendrager en/of een (vol) automatische mover. Al deze werkzaamheden voeren wij in onze eigen werkplaats uit.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Hobby De Luxe 460 UFE kennis te maken.Natuurlijk is het mogelijk om extra opties op de caravan te laten monteren. Wat dacht u van een dakairco, (vol) automatische mover of een fietsendrager. Al deze opties kunnen wij deels uit voorraad leveren en voor u monteren in onze eigen werkplaats.

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs € 27250
Leeggewicht 1153 kg
Max. gewicht 1500 kg
Slaapplekken 4
Bouwjaar Nieuw!
Modeljaar 2023
Lengte 545 cm
Breedte 232 cm

Bekijk ons aanbod

Nieuw
Hobby De Luxe 455 UF fabrieksnieuw 2023

Hobby De Luxe 455 UF fabrieksnieuw 2023

Verkoopprijs € 25500
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1500 kg
Bekijk deze caravan
Nieuw
Dethleffs Nomad 460 EL

Dethleffs Nomad 460 EL

Verkoopprijs € 29250
Bouwjaar Nieuw!
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Hobby De Luxe 440 SF incl. mover en dakluifel

Hobby De Luxe 440 SF incl. mover en dakluifel

Verkoopprijs € 21500
Bouwjaar 2020
Max. gewicht 1500 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod