Dethleffs Camper 470 FR

Informatie

Deze Dethleffs Camper 470 ER uit 2019 biedt u een praktische indeling zodat u optimaal kunt genieten van uw kampeervakantie. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Dethleffs caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. Doordat deze caravan is voorzien van een Truma mover kunt u deze eenvoudig op iedere gewenste plek zetten. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar. Achterop de caravan ziet u de Tempo 100 sticker. Deze geeft aan dat u met deze caravan 100 kilometer per uur mag rijden op de Duitse Autobahn.

De ruime rondzit, waar deze caravan over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. De keuken is in het midden van de caravan gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Voor het opbergen van uw voorraad is er een apothekerskast aanwezig. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (142 liter) met vriescompartiment ingebouwd. De ladekast biedt u een fraaie bergplaats voor al uw keukenspulletjes.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als pocketveringsmatrassen. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Ook is er een ingebouwd cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Ook als het buiten heel warm is, blijft de caravan binnen lekker koel door de airconditioning en het grote dakluik. Een opvallende optie is de vloerverwarming, die ook op koudere dagen voor een comfortabel gevoel in de caravan zorgt.

Ook op vakantie hoeft u uw favoriete televisieprogramma′s niet te missen. Deze caravan heeft namelijk ook een televisie. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Omnistore cassetteluifel. De stabilisatorkoppeling zorgt voor een merkbare verbetering van het weggedrag van deze caravan.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Dethleffs Camper 470 FR. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Overige opties zoals bijvoorbeeld een fietsendrager zijn door ons bij te leveren en te monteren. 

Er zit lichte zijschade door vallende stokken aan de rechterzijde van de caravan. Zie laatste foto's. Dit zijn een tiental kleine deukjes.

Bel +31 (0)6 13 55 49 96 Mail info@dewittebeer.nl

Details

Verkoopprijs € 24950
Leeggewicht -
Max. gewicht 1700 kg
Slaapplekken 0
Bouwjaar 2019
Lengte -
Breedte -

Bekijk ons aanbod

Hobby De Luxe 490 KMF

Hobby De Luxe 490 KMF

Verkoopprijs € 25750
Bouwjaar 2020
Max. gewicht 1750 kg
Bekijk deze caravan
Hobby De Luxe 460 UL

Hobby De Luxe 460 UL

Verkoopprijs € 26500
Bouwjaar 2023
Max. gewicht 1500 kg
Bekijk deze caravan
Dethleffs Camper 470 FR

Dethleffs Camper 470 FR

Verkoopprijs € 24950
Bouwjaar 2019
Max. gewicht 1700 kg
Bekijk deze caravan
Ons aanbod